PHV-Elvado

PHV-Elvado

PHV Elvado

Politiehonden Vereniging Elvado

Clubhuis

ActueelGeplaatst door phv-elvado.nl do, januari 26, 2017 20:30:29

17 december 2016 kwam onze trots. Peter kwam met een giga kraan alle units in volgorde plaatsen. 19 december werd er voorzichtig begonnen met klussen, want het was wel onze nieuwe trots. Immers met dit moois zouden we in de toekomst weer keuringen kunnen houden.
Inmiddels ken ik iemand die tot op heden, 25 januari, bijna 6 dagen in de week er is. Stel dat hij ook zoals bijna een ieder van ons hele dagen zou werken bij een baas? Hij doet dat ook, maar in de vroege uurtjes. Als hij dit niet zou doen, waar waren we dan op dit moment? Want zaterdag wil men trainen. Onze bruine broeders zeggen …. Respect man…. Want zonder hem was er nog niet veel gerealiseerd.
Wat ik vraag is respect voor deze man die onze droom dag in dag uit waar maakt. Maar…de lootjes worden zwaar en nu zijn het nog niet eens de laatste lootjes.
Het was wederom koud vandaag, zeker boven op het dak. Maar zodra we binnen beginnen dan kunnen we zien hoe mooi het wordt. Deze ouwe was blij dat hij naar huis kon vanmiddag want in mijn tenen en vingers zat geen gevoel meer.
Harry.