PHV-Elvado

PHV-Elvado

PHV Elvado

Politiehonden Vereniging Elvado

eindejaarswens

ActueelGeplaatst door phv-elvado.nl zo, december 18, 2016 20:13:36

dec. 2016

En toen was er weer een jaar voorbij.

Ook dit keer nadert het einde van het jaar weer met rasse schreden. Ook nu zit er weer een heel jaar op. Een heel jaar van “ups en downs “, plezier en verdriet, vooruitgang en stilstand, zoals eigenlijk het hele mensen leven in elkaar steekt. Ook zijn we weer een jaartje ouder geworden, en wijzer???, ach het spreekwoord is; “wijsheid komt met de jaren” dus ja, we zijn beslist wel wijzer geworden.

Tevreden??, dat is iets persoonlijks. Waar de een tevreden is zal de ander weer teleurgesteld zijn. Waar de een vindt dat hij lekker vooruit is gegaan zal voor de ander weer een moment van overpeinzing zijn, maar zo steekt het leven nou eenmaal in elkaar.

Onze club staat ook aan de vooravond van veranderingen. Daar waar een ander clubhuis reeds menige avond gespreksstof was, gaat het nu toch concretere vormen aan nemen. Iets nieuws, iets moois met een douche, dat zijn onze wensen. Inmiddels hebben we met z’n allen er de schouders onder gezet en de droom verwezenlijkt. Een fors nieuw clubhuis prijkt er voor het oude, dat in fases gesloopt gaat worden. Bergen werk zijn er verzet en bergen werk staan er nog te komen maar volgende overpeinzing zal ik vast verwoorden hoe mooi alles is geworden.

De honden hokken hebben reeds een grondige opknap beurt gehad.

Het feestelijke dit jaar was de jaarlijkse bbq die we weer hebben gehad. Een ieder vond het initiatief van een paar leden duidelijk geslaagd. Ook feestelijk was er de geboorte van een nieuwe pakwerker in spé en een mooie dochter.

Qua leden bleef het een beetje gelijk, we hadden “de komende en de gaande “ man zoals het in veel verenigingen gaat. Impliceert dus nieuwe ideeën en gedachten waar dan met elkaar weer over gebrainstormd kan worden.

citaat;

Recept voor 2017

Een lepel geluk,
een snufje succes ,
met als hoofdingrediënt,
gezondheid, vrede en saamhorigheid.

En nu staan we weer aan de vooravond van een nieuw jaar.

We kunnen ons ook nu weer af gaan vragen of we tevreden zijn met het afgelopen jaar en kunnen we ons weer gaan focussen op het aanstormende nieuwe jaar.

Maar........ we hebben wel weer een jaar geleefd.

En toen kwam er weer een nieuw jaar.
Alles voor een ieder wat wenselijk is.

Harrij