PHV-Elvado

PHV-Elvado

PHV Elvado

Politiehonden Vereniging Elvado

Het Bankje

ActueelGeplaatst door phv-elvado.nl ma, maart 14, 2016 20:19:33
Vrienden in de strijd tegen het kwaad.

Schromelijk moet ik toe geven dat ik de laatste tijd wat minder c.q. in het geheel niet, op onze, nu weer levendige site, heb gekeken.
Waarom ik wat achter ben gebleven in mijn ontwikkeling wat het bij houden van de site betreft, ach, de dood heeft altijd een oorzaak.

Had ik het echter wel gedaan dan had ik eerder gelezen en gezien dat mijn bankje het middelpunt van hilariteit, zo niet spot was geweest.
Het moet mij van het hart dat dit geweldige bankje, door mij hoogst persoonlijk, van het nodige binnenwerk is voorzien.

Ook ik zag op een gegeven moment dat hij er treurig bij ging staan en het leek hoe langer hoe meer “de brug der zuchten” als ik mij neer vlijde op de bank.

Daarom heb ik, aan de binnenkant van de bank, voorzien van het nodige schroefwerk, een stevige lat bevestigd zodat ik weer met een gerust hart mijn snedige en van het nodige commentaar voorziene geluid vrijelijk de ruimte in kon gooien.

Want............ laten we eerlijk zijn, deze pleisterplaats is voor menig geleider een aanlegplaats voor een rust pose of kletspraatje gebleken.

Sommigen maken misbruik van de situatie om deze plaats te gebruiken om “eelt op de tong” te kweken, maar ach, het spreekwoord zegt; gezelligheid kent geen tijd, maar zolang er weer lekker getraind wordt, zoals het de laatste tijd weer gebeurt, dan vliegt de stemming weer omhoog, zo ook het pijl van trainen en de saamhorigheid.

Het bankje,.....

Ik spreek de wens uit dat het nog een lang leven beschoren is, dat er daar vandaan nog menig sterk verhaal de ruimte in gelanceerd wordt en dat het een symbool van onze manier van werken, kletsen en met elkaar omgaan, zal blijven.

Voor een ieder,....... fijn dat we weer goed bezig zijn.

Harrij